Objemka Mini W1

Objemka za cevi z manjšim obsegom

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi MINI so izdelane po zahtevah DIN 3017 W1. Objemke MINI W1 so v celoti cinkane. Uporabljate jih lahko za široko potrošnjo pri tesnjenju gumijastih ali plastičnih cevi.

Objemke za cevi Mini uporabljamo za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi. Namenjene so za široko potrošnjo in nezahtevne instalacije.

Cevne objemke Mini so na voljo od premera 7 mm in so primerne za manjše premere cevi.  Zaradi zaobljenega traku, boste lahko brez skrbi, saj bodo cevi zaščitene pred morebitnimi poškodbami.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu: 7 mm – 62 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: cinkano

Ohišje: cinkano

Vijak: cinkano

objemka za cevi mini
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spremenimo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

6 + 13 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov