O nas

Zagotavljamo cevne objemke že od leta 1977

Izdelava in prodaja cevnih objemk že od leta 1977

Začetek zgodbe družinskega podjetja FE-GO, d. o. o., Trzin sega v leto 1977, ko je Franci Gorec, takrat še trgovski potnik, po gradbiščih iz prve roke pridobival informacije o materialnih potrebah pri njihovem delu.

Ime podjetja izhaja iz:
F : ustanovitelj Franci
E: soproga Eli
GO: priimek Gorec

V tistem času nekdanje države je bil uvoz onemogočen, zato objemk za cevi ni bilo možno dobiti na tržišču. Franci je želel zapolniti nastalo vrzel, podjetno je odgovoril na povpraševanje in pričel z izdelovanjem tračne objemke, ki je bila med kupci odlično sprejeta. Kmalu so stranke izrazile željo po objemki na vijak, čemur je pozorno prisluhnil, ter začel s proizvodnjo drugega izdelka – zdaj že znamenite cevne objemke CINK W1.

Iz knjige: Mitja Gustinčič: Zlata čelada

Lastna proizvodnja in hitra dobava objemk za cevi

Z raznovrstnimi preteklimi izkušnjami trgovskega potnika je imel izostren posluh za stranke, zato je potencialne kupce še naprej spraševal, katere objemke bi jim rešile izzive pri delu. Izkazalo se je, da trg potrebuje bolj močno cevno objemko, za kar je poskrbel s svojim lastnim izdelkom. Tako se je ponudba objemk za cevi (cevne objemke, inox objemke, kovinske objemke) organsko začela širiti, krepiti in ponujati rešitve še tako specifičnim izzivom strank.

In prav to je nekaj najbolj pomembnih prednosti podjetja FE-GO d. o. o. – široka ponudba objemk s konkurenčnimi cenami, zaloga kot je v Sloveniji ni najti, hitra odzivnost (naročene objemke na zalogi lahko stranke v večini primerov pričakujete že naslednji dan), obenem pa z lastno proizvodnjo objemk za cevi še vedno lahko natančno prisluhnejo in se prilagajajo posebnim potrebam posameznih strank.

objemka tehnični list

Ponudbo objemk nadgrajujemo in soustvarjamo s strankami

Da gre za pravo družinsko podjetje dokazuje dejstvo, da sta bila od samega začetka v njem zaposlena tudi žena Eli in sin Gregor; slednji je preko opravljanja dela v vseh fazah proizvodnje spoznaval procese poslovanja. Že pri rosnih sedmih letih je začel z zlaganjem trakov za cevne objemke v škatle, kar je sodelavcem omogočilo bolj hitro in učinkovito izdelavo objemk za cevi. Pozneje je prevzemal vse več nalog v proizvodnji, nenazadnje pa je bil tudi vodja skladišča.

Oče se je tako postopoma odločal vse več nalog in tudi odgovornosti prepuščati sinu Gregorju in še predno sta se z ženo upokojila, so družinsko sklenili logičen naslednji korak. Namreč, da Gregor skupaj z ženo Barbaro, ki je odgovorna za administracijo in računovodstvo, prevzame vajeti vodenja uspešnega podjetja FE-GO d. o. o.

V FE-GO d. o. o. je tudi v prihodnje glavno vodilo fleksibilnost. Ponudbo objemk za cevi nenehno nadgrajujemo in soustvarjamo s strankami, saj nam je pomembno, da pri nas dobite točno tako objemko, kot potrebujete in želite.

Pošljite povpraševanje

13 + 6 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov