Objemka Mini W4

Nerjaveča objemka za cevi z manjšim obsegom

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi MINI so izdelane po zahtevah DIN 3017 W4. Cevne objemke W4 so v celoti narejene iz inoxa. Cevne objemke tega tipa uporabljamo za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji ali vzdrževanju.

Objemke za cevi Mini uporabljamo za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi. Namenjene so za široko potrošnjo in nezahtevne instalacije.

Cevne objemke Mini so na voljo od premera 7 mm in so primerne za manjše premere cevi.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu : 7 mm – 62 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: inox – SS304

Ohišje: inox – SS304

Vijak: inox – SS304 

objemka za cevi mini
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

10 + 5 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov