Objemka Žična W1

Objemka za cevi žična in dvojno tesnjenje

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi Žična W1 je v celoti cinkana. Objemke tega tipa uporabljamo za tesnjenje gumijastih in plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji in vzdrževanju.

Žična objemka je narejena iz dveh vzporedno speljanih žic, ki se prilagodita obodu cevi in zagotavljata zanesljivo dvakratno tesnjenje. Primerne so za zelo tanke in mehke cevi z ali brez kovinskih spiral zaradi njene pocinkane dvojne žice.

Dimenzije objemke: 11 – 120 mm

Pakiranje: 50 kom

Žica: cinkana

Matica: cinkana

Vijak: cinkan

objemka za cevi
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spremenimo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

6 + 12 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov