Objemka Žična dvojna W1

Objemka za cevi za tanke cevi

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi VZMETNE ŽIČNE DVOJNE W1 so namenjene široki potrošnji za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi. Objemke za cevi uporabljamo za tesnjenje za avtomobilske cevi, v industriji ali vzdrževanju.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu premera 5,6 mm do 58 mm.

Objemke so primerne za zelo tanke in mehke cevi zaradi pocinkane dvojne žice. Cevne objemke tega tipa so v celoti cinkane.

objemka za cevi
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spremenimo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

1 + 15 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov