Objemka Ušesna z notranjim obročem W4

Hitra pritrditev cevi majhnega premera

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi UŠESNA Z NOTRANJIM OBROČEM W4 je namenjena široki potrošnji za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi. Objemka je v celoti narejena iz zelo kakovostnega inoxa. Objemke za cevi uporabljamo za tesnjenje za avtomobilske cevi, v industriji ali vzdrževanju.

Objemke so zaradi oblike primerne za vse montaže, kjer potrebujete hitro pritrditev. Zaobljeni robovi cevne objemke in notranji obroč preprečujeta morebitne poškodbe cevi.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu: od 7,5 mm do 19,3 mm.

objemka
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spremenimo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

15 + 6 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov