Objemka Ušesna W1

Hitra pritrditev cevi majhnega premera

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi UŠESNA je izdelana po zahtevah W1. Cevne objemke W1 so v celoti cinkane. Cevne objemke tega tipa se uporabljajo za tesnjenje avtomobilskih cevi, v industriji ali vzdrževanju. Objemke so na voljo z enim ali dvema ušesoma.

Cevna objemka Ušesna W1 je najbolj ekonomična izbira za pritrditev cevi majhnega in srednjega premera, saj jo lahko zelo hitro in enostavno pritrdite na cev.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu: od 5 mm do 46 mm.

objemka ušesna
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

12 + 3 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov