Objemka U-vijak

Objemka z gumo za vse pritrditve kjer se pojavljajo tresljaji

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

U objemka U-vijak je namenjena za splošno uporabo, za električne pritrditve, termosanitarne, v hidravliki in petrokemični industriji ali kjer koli je potrebna velika odpornost. U objemko dobite v materialih W1, W4 in W5. W1 je v celoti cinkana, W4 je izdelana iz inoxa 1.4301, W5 pa iz inoxa 1.4401. U objemka W5 je tudi kislinsko odporna in nemagnetna.

U objemka je na voljo premera od 8 mm do 600 mm. Velikost vijaka: M6, M8 in M10. 

objmeka u vijak tehnični list
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

12 + 6 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov