Objemka SIN FIN W2

Kovinska objemka za majhne obsege

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi SIN FIN W2 so narejene iz nerjavnega traku, vijak in ohišje pa sta cinkana. Objemke za cevi tega tipa so izdelane po zahtevah DIN 3017 W2.

Kovinske objemke sin fin W2 so namenjene široki potrošnji za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi. Objemke za cevi uporabljamo za tesnjenje za avtomobilske cevi, v industriji ali vzdrževanju.

Objemke so prijazne za uporabo. Predvsem pa jih, zaradi priročne oblike vijaka, naše stranke uporabljajo tam, kjer je prostor omejen. Zaradi oblike in velikosti cevne objemke, jo priporočamo za vpenjanje tanjših cevi.

Dimenzije objemke: 6 – 11 mm, 11 – 19 mm

Širina traku: 5 mm

Pakiranje: 100 kom

Trak: inox 1.4016

Ohišje: cinkano

Vijak: cinkano

objemka tehnični list
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

5 + 13 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov