Objemka Plus W4

Objemka s polžem za zahtevnejše montaže

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi Plus W4 so namenjene zahtevnejšim montažam. Izdelane so po zahtevah DIN 3017 W4. Te nerjaveče objemke so v celoti izdelane iz zelo kakovostnega inoxa in so izjemno močne.

Objemke za cevi Plus W4 priporočamo za zahtevnejše uporabnike. Objemke tega tipa priporočamo za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi v ladjedelništvu, kemični ali prehrambni industriji.

Dimenzije objemke rangirajo: 7 – 220 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: Inox 1.4310

Ohišje: Inox 1.4310

Vijak: Inox 1.4305 

objemka plus w4
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

2 + 1 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov