Objemka Plus W2

Objemka s polžem za zahtevnejše montaže

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Kovinske objemke za cevi Plus W2 so izdelane po zahtevah DIN 3017 W2. Trak in ohišje te cevne objemke sta iz inoxa, vijak pa je cinkan. Cevne objemke plus W2 priporočamo za zahtevnejše uporabnike in montaže.

Objemke lahko uporabljate za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji ali vzdrževanju. Objemki Plus W2 rečemo tudi objemka s polžem.

Dimenzije objemke: 7 – 220 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: inox 1.4301

Ohišje: inox 1.4301

Vijak: cinkano 

objemka plus-w2
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

1 + 14 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov