Objemka Orjak W4

Inox objemka izjemnih zmogljivosti

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi Orjak W4 je izdelana po zahtevah DIN 3017 W4. Nerjaveče objemke W4 so v celoti izdelane iz kakovostnega inoxa. Objemke za cevi tega tipa priporočamo za zahtevnejše uporabnike.

Objemke Orjak W4 so odlična izbira za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi v ladjedelništvu, kemični in prehrambni industriji.

Dimenzije objemke v rangu: 12 – 220 mm

Širina traku objemke: 14 mm

Pakiranje: 20 ali 50 kom

Trak: Inox 1.4310

Ohišje: Inox 1.4310

Vijak: Inox 1.4305  

objemke
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

11 + 15 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov