Objemka Orjak W2

Tračna objemka izjemnih zmogljivosti

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi Orjak W2 so izdelane po zahtevah DIN 3017 W2. Trak in ohišje te cevne objemke sta iz inoxa, vijak pa je cinkan. Objemke za cevi tega tipa so izdelane za uporabo pri tesnjenju gumijastih ali plastičnih cevi za zelo zahtevne pogoje, visoke pritiske pri tovornih vozilih, gradbenih strojih ali težki mehanizaciji.

Dimenzije objemke v razponu: 12 – 220 mm

Širina traku objemke: 14 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: Inox 1.4310

Ohišje: Inox 1.4310

Vijak: cinkano 

objemka za cevi orjak w2
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

7 + 14 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov