Objemka Most W2

Primeren za uporabo na spiralnih ceveh

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

MOST W2 lahko namestimo na katero koli cevno objemko. Izdelan je po zahtevah DIN 3017 W2, kar pomeni, da sta trak in ohišje te cevne objemke iz inoxa, vijak pa je cinkan.  Primeren je za zahtevnejše uporabnike za tesnjenje gumijastih in plastičnih cevi. Primeren je izključno za uporabo na spiralnih ceveh.

Trak objemke: Inox

Ohišje: Inox

Vijak: cinkano  

objemka za cevi
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

14 + 10 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov