Objemka Max W4

Nerjaveča objemka za zahtevne montaže

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi Max W4 so izdelane po zahtevah DIN 3017 W4. Trak in valjček in vijak te cevne objemke so iz inoxa. Te cevne objemke lahko uporabljate za najbolj zahtevne montaže za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi v ladjedelništvu, kemični in prehrambni industriji.

Dimenzije objemke v razponu: 25 – 98 mm

Širina traku objemke: 16 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: inox 1.4301

Valjček: inox 1.4305

Vijak: inox 

 

objemka za cevi
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

10 + 11 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov