Objemka Mašete W4

Hitra pritrditev cevi majhnega premera

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi MANŠETE W4 je primerna za stiskanje gume na polosovine pri avtomobilih. Objemka je v celoti izdelana iz kakovostnega inoxa AISI – 304. Cevne objemke tega tipa lahko uporabljamo tudi za vsa zategovanja gumijastih cevi v široki uporabi. Ušesne objemke imajo gladko notranjost in so zato primerne tako za cevi iz gume kot trde cevi.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu:

Premer od 24 mm do 93 mm s širino traku 7 mm.

Premer od 94 mm do 121 mm s širino traku 9 mm

objemka manšete tehnični list
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

3 + 3 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov