Objemka Kroglica W4, W5

Objemka za enostavno pritrjevanje kablovja

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi KROGLICA so namenjene za enostavno in splošno uporabo pritrjevanja kablovja. Objemko lahko dobite v opciji W4 in W5. Obe sta iz nerjaveče pločevine. Objemka W5 je poleg tega še nemagnetna in kislinsko odporna in zato primera tudi za navtiko in vsa področja, ker sta ti dve lastnosti objemke pomembni.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu:

Dolžina traku objemke: od 201 mm do 1067 mm.

Širina traku objemke: 4,6 mm ali 7,9 mm.

W4: Inox AISI-304

W5: AISI-316

objemka kroglica
objemka kroglica
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

10 + 3 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov