Objemka Konstantni stisk

Objemko ima element hitrega pritrjevanja

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi Kontantni stisk so izdelane po zahtevah DIN 3017 W3 in W4. Cevne objemke W3 so v celoti narejene iz inoxa. Cevne objemke tega tipa lahko uporabljate za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji ali vzdrževanju. Objemke so zaradi odličnih lastnosti v uporabi za bolj zahtevne pritrditve.

Objemka ima privzdvignjene robove. Zato so cevi varne pred poškodbami. Sistem zategovanja pri cevni objemki Konstantni stisk se prilagaja glede na temperaturne spremembe in spremembe premera cevi. Cevna objemka je zelo močna in je primerna za vse montaže, kjer potrebujete močno objemko in ugodno ceno.

Cevne objemke so na voljo od premera 16 mm naprej. Za več podatkov nas pokličite ali nam pišite.

Dimenzije objemke: 16 mm naprej

Širina traku objemke: 9 in 12 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: inox AISI-430

Ohišje: inox AISI-430

Vijak: inox AISI-430 

objemka za cevi konstantni stisk w3
objemka konstantni stisk
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

6 + 9 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov