Objemka Kale W5/12

Objemka za najbolj zahtevnejše montaže

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi Kale W5/12 je izdelana po zahtevah DIN 3017 W5. Objemke z oznako W5 priporočamo za najbolj zahtevne montaže. Cevne objemke W5 so v celoti narejene iz izjemno kakovostnega inoxa. Nerjaveče objemke Kale W5/12 so nemagnetne in kislinsko odporne. Zato so v uporabi tudi predvsem v navtiki.

Objemke za cevi Kale W5/12 lahko uporabljate za tesnjenje plastičnih in gumijastih cevi v navtiki, kemični in prehrambni industriji in pri indukcijski elektriki.

Cevna objemka je lahka. Oblika vijaka dopušča pritrjevanje cevi tudi v primerih, kjer ne boste imeli na voljo veliko prostora. Cevna objemka ima privzdignjen trak. Zato jo boste brez skrbi lahko uporabljali tudi za montažo na ceveh, kjer ne sme priti do poškodb.

Dimenzije objemke rangirajo: 16 – 110 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: Inox 1.4401

Ohišje: Inox 1.4401

Vijak: cinkano 

objemka za cevi kale w5-12
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

9 + 3 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov