Objemka Kale W2/9

Kovinska objemka prijazna za uporabo

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi Kale W2/9 so izdelane po zahtevah DIN 3017 W2. Trak in ohišje te objemke sta iz inoxa, vijak pa je cinkan. Cevne objemke tega tipa priporočamo za zahtevnejše uporabnike. Objemke so primerne za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji ali vzdrževanju.

Cevna objemka Kale W2/9 je prijazna za uporabo.  Oblika vijaka dopušča pritrjevanje cevi tudi v primerih, kjer boste imeli malo prostora. Cevna objemka ima privzdvignjen trak. Zato jo boste brez skrbi lahko uporabljali tudi za montažo na ceveh, kjer ne sme priti do poškodb.

Možne dimenzije objemk v razponu: 8 – 80 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: Inox 1.4016

Ohišje: Inox 1.4016

Vijak: cinkano 

objemka kale tehnični list
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

2 + 14 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov