Objemka HSC W1

Cinkana objemka za hidravlične cevi

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Cevna objemka HSC W1 se uporablja povsod kjer potrebujete močno objemko. Vsi deli objemke HSC W1 so cinkani. Objemka za cevi se uporablja v avtomobilski industriji, kmetijstvu, hidravliki, črpanju odpadnih voda, rudarstvu, kamnolomih,…Objemka HSC W1 je primerna za uporabo na hidravličnih ceveh. Vijak na objemki je mogoče pritrditi z električnim ali pnevmatskim orodjem. Privzdignjeni robovi objemke pa zagotavljajo, da cevi ostanejo nepoškodovane.

Dimenzije objemke: 17 – 200 mm

Širina traku objemke: 18, 20, 22, 24, 26 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: cinkano

Ohišje: cinkano

Vijak: cinkano 

objemka za cevi hsc w1
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

10 + 15 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov