Objemka Hitra

Objemko ima element hitrega pritrjevanja

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Hitra objemka ima element hitrega pritrjevanja. Objemko za cevi tega tipa stranke uporabljajo kjerkoli potrebujejo hitro pritrditev katerekoli objemke tipa W2 in W4.

S to cevno objemko prihranite čas. Predvsem pa vam lahko reši nemalo katero situacijo v kateri potrebujete res hitro pritrditev. Možna izdelava od FI 100 mm naprej.

objemke hitra
objmek ahitra<br />
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

4 + 11 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov