Objemka GER W4/9

Nerjaveča objemka odličnih zmogljivosti

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Cevne objemke inox GER W4/9 so izdelane po zahtevah DIN 3017 W4. Te nerjaveče objemke so v celoti izdelane iz kakovostnega inoxa. Objemke za cevi tega tipa priporočamo za zahtevnejše uporabnike. Objemko GER W4/9 stranke uporabljajo za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji ali vzdrževanju.

Objemka za cevi GER W4/9 zagotavlja odlične zmogljivosti. Ohišje je zasnovano tako, da zagotavlja močno stiskanje in jo lahko uporabite tudi pri najbolj zahtevnih montažah. Cevna objemka ima privzdignjen trak. Zato jo boste brez skrbi lahko uporabljali tudi za montažo na ceveh, kjer ne sme priti do poškodb.

Možne dimenzije objemk v razponu: 8 – 80 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: Inox 1.4301

Ohišje: Inox 1.4301

Vijak: Inox 1.4301

objemka ger w4-9
objemka ger w4-9
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spremenimo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

13 + 9 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov