Objemka GER W2/9

Cinkana objemka za zahtevno uporabo

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemke za cevi GER W2/9 so izdelane po zahtevah DIN 3017 W2. To pomeni da sta trak in ohišje iz inoxa, vijak objemke je železen. Cevne objemke tega tipa priporočamo za zahtevnejše uporabnike. Uporabljate jih lahko za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji ali vzdrževanju.

Cevna objemka GER W2/9 je zelo zmogljiva. Ohišje cevne objemke je zasnovano tako, da zagotavlja močno stiskanje cevi. Cevna objemka ima privzdignjen trak. Zato jo boste brez skrbi lahko uporabljali tudi za montažo na ceveh, ki so občutljivejše na poškodbe.

Možne dimenzije objemk v razponu: 8 – 80 mm

Širina traku objemke: 9 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: inox

Ohišje: inox

Vijak: cinkano 

Cevna objemka ger w2-9
objemka tehnični list
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

6 + 2 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov