Objemka CTS W1

Enakomeren 360 ° pritisk okoli cevi

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi CTS W1 je v celoti cinkana. Objemko uporabljamo za široko potrošnjo. S to cevno objemko tesnimo gumijaste in plastične cevi pri avtomobilih, v industriji in vzdrževanju.

Kovinska objemka CTS in njena popolna okrogla oblika zagotavlja enakomeren 360 ° pritisk okoli cevi. Oblika te objemke je tudi vzmetno ohišje, zaradi katerega je primerna za hitre montaže.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu:

premer od 6 mm di 7 mm s širino traku 7 mm

premer od 8 mm do 20 mm pa s širino traku 8 mm

Cevna objemka je v celoti cinkana zato tudi oznaka W1. 

objemka cts<br />
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

2 + 3 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov