Objemka CNS W1/12

Tračna objemka izjemnih zmogljivosti

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Kovinske objemke za cevi CNS W1/12 so izdelane po zahtevah DIN3017 W1. To pomeni, da je celotna objemka cinkana. Objemke za cevi so namenjene široki potrošnji. Z njimi tesnimo gumijaste in plastične cevi. Prav tako te objemke uporabljamo za tesnjenje za avtomobilske cevi, v industriji ali vzdrževanju.

Tračna objemka je široka 12 mm in je zelo zmogljiva. Ohišje objemke je močno zato jo lahko uporabljate tudi v primerih, ko potrebujete zelo zanesljivo objemko. Trak objemke ima privzdvignjene robove, ki ščitijo cev pred poškodbami.

Dimenzije objemke v razponu : 70 – 200 mm

Pakiranje: 50 kom

Trak: cinkano

Ohišje: cinkano

Vijak: cinkano 

objemka za cevi
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

13 + 8 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov