Objemka CAW W4

Hitra pritrditev cevi majhnega premera

Hitra dobava in konkurenčne cene objemk

Objemka za cevi CAW W4 je v celoti narejena iz kakovostnega inoxa AISI – 304. Objemko uporabljamo za tesnjenje gumijastih ali plastičnih cevi pri avtomobilih, v industriji in vzdrževanju. Cevna objemka CAW se največkrat uporablja za široko potrošnjo, saj je cena glede na kakovost izjemno konkurenčna.

Ušesna objemka CAW je izdelana v enem kosu. Zaradi zaobljenih robov objemke boste lahko brez skrbi, saj bodo cevi ostale nepoškodovane. Objemke za cevi CAW so primerne za PVC in gumijaste cevi ter za množično industrijsko proizvodnjo, saj se hitro in enostavno prilegajo cevem.

Možne dimenzije objemk so dobavljive v razponu:

Premer od 5,5 mm do 11,8 mm s širino traku 5 mm.

Premer od 9,4 mm do 101,0 mm s širino traku 7 mm.

objemka za cevi caw
Trgovina in proizvodnja

Potrebujete specifično objemko?

Smo izkušeni na področju izdelave in dobave objemk za cevi, zato vam lahko pomagamo najti rešitev za vsako težavno pritrditev. Objemke vam lahko prilagodimo, dodamo elemente in spreminjamo po vaših željah.

objemke za cevi
Lastna izdelava

Objemke izdelujemo že več kot 50 let. Skrbimo za kakovost in hitro prilagajanje zahtevam naših strank. Za več informacij za vse stranke dosegljivi na naši telefonski številki.

Hitra dobava

Na zalogi imamo veliko količino objemk za cevi vseh vrst. Zato lahko v večini primerov zagotovimo odpremo še isti dan. V ostalih primerih pa vam jih dostavimo v najkrajšem možnem času.

Visoka kakovost objemk

Na podlagi več kot 50 letnih izkušenj in strokovnosti zagotovimo, da so objemke, ki jih dobite pri nas najvišje kakovosti. Skrbimo namreč za spremljanje kakovosti izdelave in prodaje objemk.

Pošljite povpraševanje

1 + 11 =

Naslov

Peske 9, 1236 Trzin

Pokličite nas

01 562 16 54

E-naslov